Curatenie Industriala

Dezvoltarea noastra depinde foarte mult de satisfacerea exigentelor clientilor. Cosmarul in servicii de curatenie este nemultumirea clientului, utilizarea de produse de calitate proasta sau produse neadecvate pot dauna diverselor materiale pe care acestea se aplica. Agentii de curatenie BonClean sunt pregatiti si au dobandit experienta in curatenie industriala prin cunoasterea produselor si utilajelor folosite in acest subdomeniu.

Din pacate deteriorarea unei pardoseli, sgarierea geamurilor, de exemplu, se poate vedea abia dupa ce aceasta s-a produs, pentru a evita aceste accidente este necesara o analiza amanuntita a mediului in care se realizeaza curatenia, cunoasterea produselor cu care se lucreaza si nu in ultimul rand profesioanlismul personalului care realizeaza curatenia.

Spalarea pardoselilor

Curatenia pardoselilor se va incepe cu aspirarea suprafetelor si spalarea cu detergent alcalin cu proprietati decapante pentru o curatare in profunzime si eliminarea petelor, urmata de curatarea profunda efectuata cu monodisc si discuri special destinate suprafetei de curatat. Sigilarea suprafetei realizata manual cu ajutorul unor solutii care sunt menite sa ofere un grad sporit de protectie.

Spalarea geamurilor

Spalarea geamurilor usor accesibile este efectuata de catre agentii de curatenie care au aceasta sarcina si folosesc solutii profesionale pentru geamuri. Geamurile greu accesibile nu pot fi spalate de agentii de curatenie si este nevoie de interventie speciala a aplinistilor utilitari. Spalarea geamurilor include si spalarea tamplariei si a pervazurilor.

Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare

Profesionalismul agentului de curatenie este vital pentru o curatenie profesionala. Se utilizeaza produse profesionale anti-calcar, dezinfectante, produse pentru ceramica, solutii pentru inox, solutii pentru faianta si chituri de rosturi. Tratamentele cu substante profesionale de curatenie asigura produselor ceramice celor din fibra de sticla si celor din INOX, un aspect impecabil, o igienizare perfecta si o prelungire a duratei lor de viata prin intretinerea corespunzatoare.


SERVICII CURATENIE

Contacteaza-ne acum pentru a beneficia de serviciile unei firme de curatenie profesionala.
BonClean

SERVICII DE CURATENIE | FIRME DE CURATENIE | CURATENIE

Curatenie locuinte| Curatenie firme | Curatenie dupa constructor | Curatenie industriala | Curatenie mocheta

Parteneri:

Bona Mia Servicii : eBONA : Info Turistii : expressjobs.ro : Bona Bucuresti : Menajera Bucuresti : Echipa Mesterului : Ingrijire batrani :